Tájékoztató a digitális oktatásról

Kedves ISZTI-s Diákok!

Megkezdődött! Mi is elkezdjük.

Gondolom már mindenki értesült az aktuális fejleményekről. Megpróbálom röviden, tömören összefoglalni mi várható az elkövetkező hetekben, hónapokban.

Azt biztosan állíthatom, hogy minden ellenkező híreszteléssel ellentétben ezen a hétfőn nem a nyári szünet kezdődött el. Egy teljesen más oktatási platformon próbálunk benneteket „okítani”. Most bizonyíthatja mindenki, hogy az okostelefonjánál is okosabb. Az órák előkészítésére szükségünk van pár napra. A lenti táblázat alapján Ti is felkészülhettek a csütörtökön induló digitális oktatásra. Ehhez a „fejeteken” kívül, internet hozzáférésre és alkalmas „kütyüre” lesz szükségetek. Itt jelezném, hogy szóljatok az osztályfőnökötöknek, ha ezek közül valamiben hiányt szenvedtek.

Szerda délutánra készítünk egy órarendet, mely csütörtök reggel élesedik. Az órarend pontosan tartalmazza majd, hogy kinek milyen órája lesz egy online felületen. Természetesen addig minden technikai ismeretet is megadunk majd.

Már itt is jelezném, hogy az órákon való részvétel kötelező. Ezt minden óra esetében regisztrálni fogjuk.  Bár meggyőződésem, hogy ez csak üres „fenyegetés”, mert a nehéz és bonyolult helyzetre tekintettel, mindenki nagy izgalommal és lelkesedéssel ül majd le a monitora elé. Nagyon számítunk rátok!

Az alábbi linkeken találtok oktatási tartalmakat. Használjátok őket minél gyakrabban:

 

 

https://www.nkp.hu/

http://www.okosdoboz.hu/

https://learningapps.org/

https://doverelearning.com

https://www.duelbox.com/ingyenes-tavoktatasi-program

http://www.epalatabla.hu/

https://hipersuli.hu/tavoktatas/

https://mediaklikk.hu/m5

https://www.mozaweb.hu

http://tudasbazis.sulinet.hu

https://www.bookrsuli.hu/

 

 

 

A digitális órákra készüléshez a táblázatot ITT találjátok!