Iskolánk

BEMUTATKOZÁS
középiskolát kereső diákok, szakmát keresők számára

Bizonyára nagy gondban vagy, amikor ezt a szót hallod: “PÁLYAVÁLASZTÁS”.
Rengeteg lehetőség közül választhatsz, hogy mit és hol szeretnél tanulni. Ez a döntésed nemcsak a következő négy-öt évedet határozza meg, hanem a későbbi életedet is. Mi ebben a választásban segítünk neked. Ismerkedj meg iskolánkkal, képzési rendszerünkkel!

Magyarországon a rendszerváltás tette lehetővé, hogy a hagyományos önkormányzati iskolák mellett magániskolák is megkezdjék működésüket. Iskolánk fő célja, hogy minden tanulónk sikeres érettségi vizsgát tegyen, valamint elősegíteni, hogy minél több tanulónk tanuljon tovább főiskolán, egyetemen, illetve szerezzen olyan érettségire épülő szakmát, mely segítségével biztosítva lehet a jövője. Ezt garantálja a felkészült tanári gárdánk, az állandóan korszerűsödő eszközrendszerünk.
Tanítványaink választásuk alapján elsajátíthatják az Informatikai rendszergazda, vagy a Gyakorló kozmetikus szakma alapjait, esetleg ha valaki még nem döntötte el mi is lenne ha „nagy” lesz, választhatja a hagyományos gimnáziumi képzésünket is. Ha valakinek nem sikerül rögtön bekerülni egy felsőoktatási intézménybe, vagy nem kíván egyből továbbtanulni, akkor iskolánkban lehetősége van az érettségi után egy piacképes szakmát tanulni.

Az iskolánkba jelentkező tanulóknak nem kell részt venni a központilag szervezett írásbeli felvételi vizsgán.

Szóbeli meghallgatást szervezünk, mely során nem a tantárgyi ismereteket kérjük számon, hanem a tanulókat szeretnénk kicsit megismerni. A beszélgetésre kérjük, hozza magával az ellenőrző könyvét, valamint a magyar és a matematika füzetét. Ha valamiben kiemelkedő eredményt ért el a tanuló – legyen az bármi -, az arról szóló oklevelet, emlékérmet, elismerést is hozza. A sikeres felvételiben nagy szerepe van a tanuló magatartás osztályzatának.